Blog

RSS

ERASMUS Enriquint vides, obrint ments. Jornada anual de difusió i informativa ERASMUS 2018

14-12-2018


ERASMUS Enriquint vides, obrint ments. Jornada anual de difusió i informativa ERASMUS 2018

Coincidint  amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, es van celebrar a Madrid les jornades anuals de difució i información sobre el programa Erasmus +.


El dilluns dia 3 vam començar al Teatre Real on ens van explicar l’impacte de la internacionalització en l’educació i els resultats de la convocatòria Erasmus+2018,  en la qual el nostre col·legi participa en un projecte KA 201 titulat “Accedint a Europa a través de l’angles”.


Donya Irene Villa, Llicenciada en Comunicació Audiovisual, Psicologia i Humanitats ens va explicar la seua experiència personal com a embaixadora eropea de ciutadania. Finalitzem el matí coneixent de primera mà projectes de qualitat Erasmus+. Un dels reconeiximents se li va otorgar a l’IES Tirant lo Blanc d’Elx, aprofitem aquestes línies per a donar-los  l’enhorabona.


El dimarts vam estar al Palau de la Premsa, on ens van explicar les novetats de la convocatòria 2019 i la Iniciativa “Role Models” que té com a objectiu la promoció dels valors europeus entre la joventut espanyola a través d'intervencions de persones amb una experiència vital inspiradora.


¿Qui són Role Models?


-Joves actius/ives, especialment els qui que provenen del mateix entorn sobre el qual intervenen.


-Professionals orgullosos/es del seu treball, especialment si van estar pròxims a abandonar els seus estudis.


-Persones socialment reconegudes: actors i actrius, esportistes...


-Persones amb discapacitat física que siguen models de superació personal.


-Voluntaris/ies socials que treballen en l'àmbit de la inclusió social.


La participació està oberta a totes aquelles persones compromeses amb els valors europeus i que accepten el desafiament de defensar-los, mitjançant un relat personal de la seua experiència vital. Persones la vocació de les quals, passió o aspiració ha fet de la seua vida un exemple de superació, o professionals que procedisquen de col·lectius vulnerables i treballen en l'àmbit de la inclusió social.


Segur que recordes a alguna persona que t'haja inspirat en la teua vida, sobretot en la teua adolescència o en la teua joventut. D'els qui has après, pels seus valors, per les seues metes... pel seu comportament. És a dir, eixes persones que són fonts positives d'influència social.


Anima't a participar, més informació en sepie.es.

Autora: Isabel Picó Ledesma, directora del Col·legi.

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top